Άμα τους τα παίρνεις όλα, τι να τους δώσεις για να σε ψηφίσουν;

Άμα τους τα παίρνεις όλα, τι να τους δώσεις για να σε ψηφίσουν; Το χαρτζιλίκι που δίνεις στον οδηγό που ξεβρακώνεται κάθε μέρα στο βενζινάδικο για να πάει στη δουλειά του; Αυτό μοιάζει με τον φιλεύσπλαχνο ληστή που σου τα έχει αρπάξει όλα, και βλέποντας σε να κλαις σου πετάει ένα κομμάτι ψωμί για να έχεις να φας για σήμερα.

Τι να σου κάνουν και οι άνθρωποι; Πρέπει να βολέψουν αυτούς με τα νοθευμένα καύσιμα για να γίνουν πιο πλούσιοι και να τα ξοδέψουν στη Μύκονο… Εσύ φορα μάσκα, κάνε μπάνιο και ψήφισε. Γιατί χωρίς μάσκα έρχεται ο Τσίπρας με τον Πολάκη, και ο Βελόπουλος με τον Κασιδιάρη… Ψήφιζε Κούλη, να σου ρίχνει κάνα πρόστιμο που και που, να σε εμβολιάζει με το καλό ή με το ζόρι, και να σου γυρίζει πίσω και κάνα εικοσάρικο για βενζίνη, για να σκέφτεσαι, μα τι καλός άνθρωπος είναι αυτός, που μας έσωσε, που να μη σώσει ξανά να πλησιάσει στο Μέγαρο Μαξίμου.. 

Τελικά, μόνο ένας κορωνοϊός έμεινε σαν Γκόρτζος της Νέας Δημοκρατίας.. σαν Γκρούεζας, να κάνει την παλιοδουλειά που δεν μπορούν να την κάνουν οι πολιτικάντηδες, καθόσον έγιναν γιάπηδες με κοστούμια, και δεν μπορούν να βγούνε στις γειτονιές να απειλήσουν, να ρουσφετολογήσουν, να υφαρπάξουν. 

Αυτήν τη δουλειά θα προσπαθήσει να την κάνει ξανά για τον Κούλη ο κορωνοϊός… Πολλά κρούσματα τώρα, και μόλις έρθουν οι εκλογές, σωτηρία και ευημερία. Μάσκα, κάσκα και χέστα κι άστα...θα μπορούσε να είναι και προεκλογικό τους σύνθημα.

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail