Νομίζει ότι παίζει ακόμη σε σίριαλ - Ζελένσκι: Θα πάρουμε πίσω το νότο!

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky απευθύνθηκε νωρίς το πρωί στους Ουκρανούς, επιστρέφοντας από το ταξίδι του στα νότια της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Ζελένσκι μίλησε με τοπικές αρχές, υπερασπιστές, γιατρούς, στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς και αστυνομία. Ο πρόεδρος είπε ότι οι υπερασπιστές του νότου έχουν σίγουρη διάθεση και δεν υπάρχει αμφιβολία στα μάτια τους πως η Ουκρανία θα κερδίσει τον πόλεμο με τους Ρώσους εισβολείς.

Ο Ζελένσκι είπε επίσης ότι απένειμε βραβεία στους καλύτερους μαχητές, συμπεριλαμβανομένου του Τάγματος του Χρυσού Αστέρα στον Ήρωα της Ουκρανίας, συνταγματάρχη Βαντίμ Σουχάρεφσκι, διοικητή της 59ης χωριστής μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού.

«Δεν θα χαρίσουμε το νότο σε κανέναν, θα πάρουμε πίσω ό,τι είναι δικό μας και η θάλασσα θα είναι ουκρανική και ασφαλής», είπε ο Ζελένσκι.

Ο αρχηγός του κράτους είπε ότι στο Μικολάεφ και την Οδησσό πραγματοποίησε συναντήσεις με στρατιωτικούς και αξιωματούχους που είναι υπεύθυνοι για την άμυνα των δύο περιοχών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail