Σημασία έχει να φοβάσαι λιγάκι έως αρκετά για να κουρνιάσεις στην αγκαλιά του συστήματος

ParentRap / pixabay
Φοβισμένα ανθρωπάκια γεια σας. Τι σας φοβίζει πιο πολύ; Ο ιός; Μπα, ξέφτισε και αυτός, αν και έχουμε αγοράσει πολλά μπόλια για τη γούνα σας… Η ευλογιά των πιθήκων; Μπα και αυτή λίγο μαϊμού μπανάνα ήταν δεν σας φόβισε πολύ. Ο Ερντογάν δε σας φοβίζει μην κάνει καμιά απόβαση; Αυτός ναι λιγάκι σας φοβίζει, αν και προς το παρόν, περιμένουμε κάτι Τούρκους τουρίστες σε Χαλκιδική, Θάσο, Σύμη κλπ, για να ανεβάσουν την τουριστική σεζόν.

Ο πόλεμος δε σας φοβίζει; Μην έρθει ο Πούτιν και καταλάβει το Άγιο Όρος, για αυτό στείλαμε και εκεί τον Πατριάρχη να ευλογήσει τα γένια μας; Αυτά λίγο πολύ σας φοβίζουν, οι τιμές της βενζίνης δε σας φοβίζουν καθόλου, γιατί τις ανέβασε ο πόλεμος και ο κακός ο Ρώσος (Έτσι τουλάχιστον λέει το σανό των δελτίων ειδήσεων). Όμως με 10 ευρώ που θα σας δώσει η κυβέρνηση μπορείτε άνετα να βάλετε μπροστά το αμάξι να λαδώσει λιγάκι μηχανή του.

Όσο για το ρεύμα και τις ανεμογεννήτριες στο βουνό, θα τις κοιτάτε και θα τραγουδάτε «Φύσα αεράκι φύσα με, ρίξε μπαρούφες ίσα με». Καλά οι τιμές σούπερ μάρκετ καιρός ήταν ακριβύνουν, γιατί όλο εκεί έκανες τις βόλτες σου και έχεις γίνει 800 κιλά αηδία.

Σημασία έχει να φοβάσαι λιγάκι έως αρκετά γιατί φοβισμένος θα κουρνιάσεις στην κυβέρνηση και θα της ρίξεις κανένα ψήφο, αφού θα σου κάνει δώρο κανένα...δεκάρικο, κανένα εικοσάρικο, εσένα ζητιανοψηφε... Σημασία έχει να φοβάσαι, αν δε φοβάσαι και νιώθεις λεύτερος, μαύρα, φάσκελα και στα παλιά σου τα παπούτσια όλα… Αλλά είπαμε, κάτι θα βρουν αυτοί να φοβάσαι …Βλέπε δελτία ειδήσεων… και όλο κάτι θα βρεθεί…

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail