Οι Κούρδοι σκότωσαν ακόμη 9 Τούρκους στρατιώτες, οι υπόλοιποι έτρεχαν στα χωράφια!

Σύμφωνα με το κέντρο Τύπου των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας (HPG), εννέα ακόμη στρατιώτες των τουρκικών δυνάμεων εισβολής σκοτώθηκαν το Σάββατο στο βόρειο Ιράκ. Τρεις στρατιώτες τραυματίστηκαν σε αντάρτικες ενέργειες στις αντάρτικες Ζώνες Άμυνας Medya και ένα τουρκικό drone καταρρίφθηκε από τους αντάρτες.

Ο τουρκικός στρατός επιτέθηκε σε θέσεις ανταρτών στις περιοχές Metîna, Zap, Avaşîn και Garê 21 φορές με χημικά όπλα και εκρηκτικά, 18 φορές με μαχητικά αεροσκάφη και 12 φορές με ελικόπτερα. Περαιτέρω επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν με οβίδες που εκτοξεύτηκαν από τουρκικά συνοριακά φυλάκια.

Στο Girê Cûdî, ένας στρατιώτης σκοτώθηκε από έναν ελεύθερο σκοπευτή του HPG.

Τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε μετά από σκληρές μάχες που ξέσπασαν στην περιοχή αντίστασης Çiyareş, καθώς οι τουρκικές δυνάμεις προσπάθησαν να προχωρήσουν προς το Dola Şîvê. Επιπλέον, καταρρίφθηκε ένα τουρκικό drone.

Στην περιοχή Κάρκερ, οι αντάρτες επενέβησαν εναντίον στρατιωτικών ελικοπτέρων και τα ανάγκασαν να υποχωρήσουν. Οι αντάρτες πραγματοποίησαν ενέργεια δολιοφθοράς κατά χερσαίας δύναμης, σκοτώνοντας τέσσερις στρατιώτες και τραυματίζοντας άλλους δύο. Η υπόλοιπη μονάδα διέφυγε πανικόβλητη στο χωράφι και χτυπήθηκε από άλλη ενέργεια δολιοφθοράς, σκοτώνοντας έναν στρατιώτη. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail