Ο Λαβρόφ μίλησε σκληρά για τη Δύση λόγω της επιβολής κυρώσεων σε άλλες χώρες

Η θέση των δυτικών χωρών, που απαιτούν από άλλα κράτη να συμμετάσχουν στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, είναι αυθάδης και κακή, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

"Εδώ, φυσικά, οι κυρώσεις έχουν σχεδιαστεί για να παίξουν το ρόλο της καταστροφής αυτών των δεσμών, και η Δύση δεν το κρύβει αυτό. Όταν οι Αμερικανοί συγκεντρώνουν τις χώρες της Κεντρικής Ασίας σε διάφορα επίπεδα, λένε ευθέως ότι δεν πρέπει να τολμήσεις να συνεχίσεις τη συνεργασία με τη Ρωσία, και γενικά η Ρωσία είναι ήδη μια κατεστραμμένη χώρα, οπότε ποντάρετε σε εμάς. 

Παραθέτω πρακτικά. Το ίδιο λένε και για την Κίνα, γιατί, όπως λένε, η Κίνα δεν θα τολμήσει να παραβιάσει τις δυτικές κυρώσεις. Θέση με αυτοπεποίθηση, αναιδής, κακή συμπεριφορά. Έτσι θα αποκαλέσω τις ενέργειες των δυτικών συναδέλφων μας», είπε μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της ΚΑΚ.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail