Βρέθηκαν μυστικά έγγραφα του Εθνικού Τάγματος Αζόφ στη Μαριούπολη - Τι αναφέρουν

Freepen.gr - Οι ερευνητές της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσικής Ομοσπονδίας εντόπισαν, κατάσχεσαν και αναγνώρισαν ως υλικά αποδεικτικά εγχειρίδια τακτικής για τους διοικητές του ναζιστικού συντάγματος "Azov" (εναντίον των μαχητών του οποίου κινήθηκε ποινική υπόθεση στη ρωσική Ομοσπονδία), στη Μαριούπολη, αναφέρει ο ανταποκριτής του RIA Novosti.

Ανάμεσα στα εγχειρίδια αναφέρονται οι "Επιχειρήσεις Κυβερνοχώρου", "Ηλεκτρομαγνητικές Δράσεις Κυβερνομαγνητισμού" κι οι "Επιχειρήσεις Πληροφόρησης και Επιρροής".

Επιπλέον, βρέθηκε εγχειρίδιο που περιέχει ένα κεφάλαιο για τον "Έλεγχο του πλήθους", καθώς και ένα ειδικό Παράρτημα, το οποίο υποδεικνύει ακριβώς πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται και να κρατούνται οι κρατούμενοι αιχμάλωτοι ώστε να δίνουν πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις σφραγίδες και τις σημάνσεις στα εγχειρίδια, και τα δύο έγγραφα είναι ιδιοκτησία της στρατιωτικής σχολής των διοικητών του Αζόφ, που πήρε το όνομά του από τον συνταγματάρχη Yevgeny Konovalets. Τα εγχειρίδια συντάχθηκαν στα ρωσικά και τυπώθηκαν το 2016. 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail