Εντοπισμός και σύλληψη αλλοδαπού διακινητή στη Ρόδο

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, κατόπιν ενημέρωσης στρατιωτικού παρατηρητηρίου, περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Ρόδου εντόπισε ύποπτο Τ/Χ σκάφος να έχει μόλις αποβιβάσει στην θαλάσσια περιοχή «ΑΦΑΝΤΟΥ», ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων, οι οποίοι διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη συνέχεια, ο χειριστής του εν λόγω σκάφους, προσπάθησε να διαφύγει προς τα τουρκικά παράλια και δεν ανταποκρίθηκε στα φωτεινά και ηχητικά σήματα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.. Ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του ανωτέρω σκάφους και τη σύλληψη του 25χρονου αλλοδαπού χειριστή του.

Οι έρευνες συνεχίζονται από στεριάς από στελέχη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., με τη συνδρομή στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., προς εντοπισμό αποβιβασθέντων αλλοδαπών, οι οποίοι επέβαιναν στο ως άνω σκάφος.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail