«Υγειονομική Μέριμνα για όλους από τις Ένοπλες Δυνάμεις» στους Οθωνούς, στο Μαθράκι και στην Ερεικούσσα

Ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 01 έως το Σάββατο 04 Ιουνίου 2022 και στο πλαίσιο της νέας δράσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τίτλο  «Υγειονομική Μέριμνα για όλους από τις Ένοπλες Δυνάμεις» θα υλοποιηθεί η 2η αποστολή πολυμελούς διακλαδικού κινητού υγειονομικού κλιμακίου στους Οθωνούς, στο Μαθράκι και στην Ερεικούσσα όπως παρακάτω:

  • Στους Οθωνούς την Τετάρτη 01 και την Πέμπτη 02 Ιουνίου 2022.
  • Στο Μαθράκι την Παρασκευή 03 Ιουνίου 2022.
  • Στην Ερεικούσσα το Σάββατο 04 Ιουνίου 2022.

Το κλιμάκιο θα αποτελείται από πέντε Στρατιωτικούς Ιατρούς ειδικότητας Γενικού Χειρουργού, Καρδιολόγου, Παθολόγου, Ορθοπεδικού και Οφθαλμίατρου, καθώς και δύο Νοσηλευτές των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι θα παρέχουν στους κατοίκους των νησιών πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Οι κάτοικοι των νησιών θα ενημερωθούν από τις κατά τόπους αρχές  Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τους χώρους εξέτασης, η οποία θα πραγματοποιείται πρωινές και απογευματινές ώρες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail