Δραματική πρόβλεψη: Πως θα είναι ο κόσμος μετά τις κυρώσεις

KELLEPICS / pixabay
Οι συνέπειες των αντιρωσικών κυρώσεων θα είναι αναπόφευκτα νέες στρατιωτικές συγκρούσεις σε ασταθείς περιοχές, η ενεργοποίηση τρομοκρατών που θα εκμεταλλευτούν την αντιπαράθεση Ρωσίας και Δύσης, καθώς και νέες επιδημίες, δήλωσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας του η Ρωσική Ομοσπονδία.

"Νέες περιφερειακές στρατιωτικές συγκρούσεις θα προκύψουν σε μέρη όπου η κατάσταση δεν έχει επιλυθεί ειρηνικά για πολλά χρόνια ή αγνοούνται τα σημαντικά συμφέροντα μεγάλων διεθνών παραγόντων", έγραψε ο Μεντβέντεφ στο κανάλι του στο Telegram.

Πιστεύει επίσης πως οι τρομοκράτες θα γίνουν αναπόφευκτα πιο ενεργοί, «νομίζοντας ότι η προσοχή των δυτικών αρχών σήμερα εκτρέπεται σε μια αναμέτρηση με τη Ρωσία».

«Θα ξεκινήσουν νέες επιδημίες, που προκαλούνται από την απόρριψη της έντιμης διεθνούς συνεργασίας στον υγειονομικό και επιδημιολογικό τομέα ή από άμεσα γεγονότα της χρήσης βιολογικών όπλων», προειδοποίησε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail