Επιτέλους, τι θέλετε κύριε Σαμαρά;

Για μια ακόμη φορά ο Αντώνης Σαμαράς πήρε τ΄όπλο του κι έριξε άσφαιρα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από: antinews.gr

Και λέμε άσφαιρα, καθώς όταν επαναλαμβάνεται μια δήθεν πατριωτική κίνηση δίχως πράξη, επί της ουσίας κρύβεται από πίσω της ιδιοτέλεια και εμπάθεια.

Διότι αν πραγματικά ενδιαφερόταν για την ευημερία της πατρίδας και του λαού της δε θα επαναλάμβανε τα τετριμμένα σε κάθε συνέδριο ή σε κάποια συνέντευξη, αλλά θα προέβαινε σε συγκεκριμένες ενέργειες, έστω και συμβολικές, μπας και σταματούσε την κατρακύλα.

Δυστυχώς, όσο και να υποδύεται τον πατριώτη (κάποιοι κλακαδόροι μάλιστα στα social media ενόψει της ομιλίας του τον παρομοίασαν με τον… Έλληνα Τσώρτσιλ που επιστρέφει), ουδείς πλέον πείθεται ότι νοιάζεται για την καθημαγμένη Ελλάδα.

Και όλοι αντιλαμβάνονται πια, πως ό,τι κάνει, το κάνει για να εκδικηθεί τον Μητσοτάκη επειδή του στέρησε τόσο την αντιπροεδρία της Κομισιόν όσο και την προεδρία της Δημοκρατίας.

Ωστόσο, κατόπιν των… βολικών μύδρων κατά του Μητσοτάκη, ξέχασε να μας πει τι ακριβώς θέλει.

Θέλει να τον ρίξει;

Θέλει να ξαναγινεί αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός;

Θέλει να ξαναπροσπαθήσει να πάει στην Ευρώπη ή στο Προεδρικό Μέγαρο;

Θέλει να κατεβάσει τις κουκούλες των προστατευόμενων μαρτύρων και να βάλει στη φυλακή τους «ενορχηστρωτές» της γνωστής «σκευωρίας», και κάπου εκεί να λήξει το… πατριωτικό του καθήκον;

Θέλει μήπως να παραμείνει βουλευτής μέχρι να ωριμάσει ο γιος του και να του κληροδοτήσει την έδρα, όπως ακούγεται εντόνως στη δημοσιογραφική πιάτσα;

Επιτέλους, τι θέλετε κύριε Σαμαρά;

Εμείς πάντως θα σας προτείναμε να σταματήσετε αυτό το ντροπιαστικό για την ιστορία σας γαϊτανάκι και να ακολουθήσετε τα χνάρια του Κώστα Καραμανλή.

Ο οποίος δε μιλάει, εκτός κι αν προκληθεί, και συντάσσεται με την παράταξη όποιος κι αν είναι ο αρχηγός της.

Άλλωστε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα θαύματα συμβαίνουν μια φορά.

Επιστρέψατε ανέλπιστα από την πολιτική έρημο, σας εμπιστεύτηκε πάλι ο λαός της Νέας Δημοκρατίας (κι όχι μόνο), και σας έκανε πρωθυπουργό.

Εσείς, όμως, κυριολεκτικά πετάξατε το… συγχωροχάρτι στα σκουπίδια και κάνατε ακριβώς τα ίδια με αυτά που κατηγορείτε τον Μητσοτάκη.

Ήτοι, συγκυβερνούσατε με τους… ποταμοπασόκους, εκτελούσατε τις εντολές «εταίρων» και «συμμάχων», διαπραγματευόσασταν με τον Ερντογάν και νταλαβεριζόσασταν με τους διαβόητους νταβατζήδες για να παραμείνετε στην εξουσία.

Το πάγιο παιχνίδι δηλαδή των εκάστοτε κυβερνήσεων της Μεταπολίτευσης.

Συνεπώς, σταματήστε να εκτίθεστε και φροντίστε για την υστεροφημία σας.   

Βλέπετε τα χρόνια περνάνε…

ΥΓ. Πάντως το τρολάρισμα του Μητσοτάκη με το 18% και το 40% πρέπει να πόνεσε.

… Άτιμη οικογένεια…

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail