Περισσότεροι από 250 Ουκρανοί μαχητές στα χέρια των Ρώσων στο Azovstal

Περισσότεροι από 250 Ουκρανοί μαχητές που είχαν περιχαρακωθεί στο συγκρότημα χάλυβα Azovstal στη Μαριούπολη, μεταξύ των οποίων 51 τραυματίες, παραδόθηκαν, ανέφερε την Τρίτη το αρχηγείο εδαφικής άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DPR).

"Συνολικά, 256 Ουκρανοί μαχητές παραδόθηκαν από την εγκατάσταση των χαλυβουργείων Azovstal στη Μαριούπολη. Υπήρχαν 51 τραυματίες μαχητές μεταξύ των συλληφθέντων", ανέφερε το αρχηγείο στο κανάλι του Telegram.

Επί του παρόντος, οι τραυματίες λαμβάνουν ιατρική βοήθεια, σημειώνει η ανακοίνωση.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε νωρίτερα ότι επετεύχθη συμφωνία τη Δευτέρα με τα ουκρανικά στρατεύματα που ήταν κλεισμένα στο έδαφος του εργοστασίου χάλυβα Azovstal για την εξαγωγή τραυματιών του ουκρανικού στρατιωτικού προσωπικού από το εργοστάσιο. Το υπουργείο τόνισε ακόμη πως ισχύει κατάπαυση του πυρός στην περιοχή γύρω από την επιχείρηση και έχει ανοίξει ένας διάδρομος εκκένωσης για τραυματίες Ουκρανούς στρατιώτες, μέσω του οποίου παραδίδονταν σε ίδρυμα υγείας στο Novoazovsk της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DPR) όπου παρέχεται η απαραίτητη ιατρική βοήθεια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail