Σκληρό μάθημα στους Τούρκους: 24 στρατιώτες νεκροί από τα όπλα των Κούρδων σε 2 ημέρες

Οι κινητές μονάδες ανταρτών στις Αμυντικές Ζώνες Medya στο νότιο Κουρδιστάν (βόρειο Ιράκ) συνεχίζουν να πραγματοποιούν αποτελεσματικές ενέργειες κατά των τουρκικών δυνάμεων εισβολής.

Σύμφωνα με την καθημερινή ανακοίνωση του Κέντρου Τύπου της Λαϊκής Άμυνας (HPG), 24 στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στις τελευταίες ενέργειες των ανταρτών. Σύμφωνα με το Κέντρο Τύπου του HPG, καταστράφηκαν τρεις τουρκικές στρατιωτικές θέσεις, ένα όπλο A4, ένα όπλο BKC, δύο στρατιωτικές σκηνές, ένα drone και ένα σύστημα κάμερας παρακολούθησης του Τουρκικού Στρατού και κατασχέθηκαν μέτρα πυροσβεστικού πυριτίου και δέκα κιλά TNT. 

Το HPG αφιέρωσε τις δράσεις στους μάρτυρες του Μαΐου.

Οι επιχειρήσεις έλαβαν χώρα στις 16 και 15 Μαΐου και συμμετείχαν τόσο ανδρικά τμήματα όσο και το γυναικείο σώμα του YJA Star.

Οι μάχες πραγματοποιήθηκαν σε Αβασίν, Ζαπ, Ξακούρκε και Σελαντίζε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail