Ο Ζελένσκι ανώτατος διοικητής των νεοναζί του Αζόφ! Η ιστορία μας κάνει πλάκα!

Ο Εβραίος Ζελένσκι είναι ο ανώτατος διοικητής των νεοναζί της Ουκρανίας! Ποιός; Ένας Εβραίος των νεοναζί! Η ιστορία μας κάνει πλάκα! Και το ομολογεί χωρίς να ντρέπεται! Αυτά για όσους δεν πιστεύουν, με ποιους ακριβώς είμαστε στη "σωστή πλευρά της ιστορίας".

Γεράσιμος Γερολυμάτος

Ομολογία Β. Ζελένσκι: «Το Τάγμα Αζόφ είναι νεοναζί αλλά πολεμούν για εμάς – Είναι στις τάξεις του στρατού μας». Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι «γκρέμισε» την προπαγάνδα της Δύσης για τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς ομολόγησε ότι το Τάγμα Αζόφ είναι νεοναζί! 

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX News και τον δημοσιογράφο Μπρετ Μπάιερ, ο Ουκρανός πρόεδρος παραδέχθηκε πως το νεοναζιστικό Τάγμα Αζόφ «είναι αυτό που είναι», λέγοντας όμως παράλληλα πως είναι πατριώτες που υπερασπίζονται την πατρίδα και μέλη των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

«Θέλω να ξεκαθαρίσετε κάτι για εμάς. Υπάρχουν αναφορές και εκθέσεις για το Τάγμα Αζόφ που λέγεται ότι είναι ένας ναζιστικός παραστρατιωτικός οργανισμός στη χώρα σας και υπάρχουν εκθέσεις ότι έχουν προβεί σε θηριωδίες. Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι Αμερικάνοι πολίτες για ουκρανικές μονάδες όπως το τάγμα Αζόφ;», ρώτησε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι ο δημοσιογράφος του FOX News.

«Το Αζόφ είναι αυτό που είναι και υπερασπίστηκαν την πατρίδα. Όλα αυτά τα τάγματα ενσωματώθηκαν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Οι μαχητές του Αζόφ δεν δρουν πλέον αυτόνομα αλλά είναι στις τάξεις του ουκρανικού στρατού. Το 2014 υπήρχαν κάποιες περιπτώσεις που μερικοί από αυτούς τους εθελοντές μας, όντως παραβίασαν τους νόμους και μπήκαν φυλακή. Ο νόμος είναι πάνω απ’ όλα», απάντησε με απόλυτη φυσικότητα ο Ουκρανός πρόεδρος.

Κατά τα άλλα εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από το 1ο Πρόγραμμα της ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Θωμάς Σιδέρης, επειδή σε ένα ντοκιμαντέρ του έκανε αναφορά στην τρομοκρατική δράση του Τάγματος του Αζόφ. Δέχθηκε ακόμα και απειλές για τη ζωή του. Τόση πολυφωνία!


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail