Όλο και κάποιο δάκτυλο θα σώθηκε - Συλλήψεις για βεγγαλικά και παιδικά αθύρματα

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας συνελήφθη ημεδαπός στην Πέλλα για βεγγαλικά

Κατασχέθηκαν πάνω από 14.000 τεμάχια βεγγαλικών και παιδικών αθυρμάτων που διέθετε προς πώληση

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και αυτοσχέδιων ειδών πυροτεχνίας, κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών.

Ειδικότερα, χθες (19 Απριλίου 2022) το πρωί, σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος ιδιοκτησίας του σε περιοχή της Πέλλας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 591 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 14.107 τεμάχια βεγγαλικών και παιδικών αθυρμάτων, τα οποία διέθετε προς πώληση.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό. 

---

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων

Κατασχέθηκαν 2.050 παιδικά αθύρματα

Συνελήφθη χθες (19-4-2022) το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Κρατικής Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ειδών πυροτεχνίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να κατέχει στο εσωτερικό του καταστήματος του και να διαθέτει παράνομα προς πώληση 2.050 παιδικά αθύρματα, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail