Κάποιος να βάλει φρένο στους Πολωνούς - Νέα εξοντωτική πρόταση για τη δική τους ατζέντα

ΑΡ Ρhoto / Sergei Grits
Η Πολωνία προτείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση να εισαγάγει τέλος για τη χρήση ρωσικών μεταφορέων ενέργειας, δήλωσε η υπουργός Κλίματος και Περιβάλλοντος Άννα Μόσκβα.

Σημειώνοντας την ετοιμότητα της Πολωνίας να εγκαταλείψει τους ρωσικούς μεταφορείς ενέργειας, ο υπουργός είπε ότι «δεν μπορούν όλες οι χώρες να είναι έτοιμες».

«Η λύση που θα προτείνουμε στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ είναι η εισαγωγή ενός είδους ρωσικού ETS (European Union Emissions Trading System)... Θέλουμε να αυξήσουμε το ενδιαφέρον, θέλουμε να κινητοποιήσουμε τις χώρες να απομακρυνθούν από τους ρωσικούς φορείς ενέργειας όσο το δυνατόν», είπε.

Αυτό που δε λέει η Πολωνία είναι η δική της αναθεωρητική ατζέντα στην περιοχή και τα σχέδιά της για κυριαρχία στην ευρύτερη κεντρική κι ανατολική Ευρώπη. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να καταστραφούμε ακόμη περισσότερο για χάρη της.

Ας αλλάξει πρώτα όνομα η κ. Μόσκβα. 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail