Ουκρανοί εξτρεμιστές τοποθετούν βαριά όπλα σε σχολεία και κτίρια κατοικιών;

ΑΡ Phοtο / Αndrew Μarienkο
Ουκρανοί εθνικιστές στο Χάρκοβο και την Οδησσό τοποθέτησαν βαρύ οπλισμό και εξόπλισαν θέσεις βολής σε σχολεία και κτίρια κατοικιών, δήλωσε ο στρατηγός Μιχαήλ Μιζίντσεφ, επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Άμυνας Ελέγχου της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι αγωνιστές των εθνικιστικών ταγμάτων συνεχίζουν να επεξεργάζονται τις μεθόδους των Ναζί του περασμένου αιώνα με ιδιαίτερη σκληρότητα και επιτήδευση».

«Στο Χάρκοβο - σε κτίρια κατοικιών στους δρόμους του ακαδημαϊκού Pavlov και του Krichevsky, στο γυμνάσιο Νο. 14, στα σχολεία Νο. 73 και 145, στο λύκειο Νο. 161 - και στην Οδησσό - σε σπίτια στην οδό Radostnaya και στη λωρίδα Kovrov, στο κτίριο του σχολείου Νο. 40 - νεοναζί, κρυμμένοι πίσω από αμάχους ως «ανθρώπινη ασπίδα», εξόπλισαν θέσεις βολής και ανέπτυξαν βαριά όπλα», είπε ο Ρώσος στρατηγός.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail