Ο Πούτιν για την επιδείνωση στον ενεργειακό τομέα: Δε θα αναλάβουμε τα λάθη των άλλων

Freepen.gr - Η κατάσταση στον ενεργειακό τομέα επιδεινώνεται, μεταξύ άλλων λόγω της πίεσης προς την Gazprom σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σημειώνοντας ότι υπάρχουν προσπάθειες από δυτικούς εταίρους να μεταφέρουν λάθη στην οικονομική πολιτική στη Ρωσία.

«Η κατάσταση εδώ στον ενεργειακό τομέα επιδεινώνεται ως αποτέλεσμα μη εμπορικών, αγενών μέτρων, συμπεριλαμβανομένης της διοικητικής πίεσης στην εταιρεία μας Gazprom σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες. 

Βλέπουμε αυτούς, τους εταίρους μας, να επιδίδονται σε άλλη μία προσπάθεια να μετατοπίσουν τα δικά τους λάθη στο τομέα της οικονομίας και της ενέργειας προς τη Ρωσία και να λύσουμε τα ζητήματα και τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτή την άποψη και πάλι σε βάρος μας», είπε σε σύσκεψη για το αγροτοβιομηχανικό συγκρότημα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail