Ζαχάροβα σε Ιταλία: Εσείς εκβιάζετε με κυρώσεις, όχι εμείς με το αέριο

Freepen.gr - Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, απάντησε στα λόγια του Ιταλού υπουργού Εξωτερικών Λουίτζι Ντι Μάιο περί «εκβιασμού».

Ο Ντι Μάιο είπε νωρίτερα ότι η Ιταλία θα υπογράψει μια σημαντική συμφωνία για το φυσικό αέριο με το Αλγέρι που θα επιτρέψει στη χώρα να «ανταποκριθεί σε ενδεχόμενο ρωσικό εκβιασμό φυσικού αερίου».

"Ο Ιταλός ηγέτης μπέρδεψε κάτι, όπως πάντα. Δεν είναι η Ρωσία που εκβιάζει την Ευρωπαϊκή Ένωση με προμήθειες φυσικού αερίου. Είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση που εκβιάζει τη Ρωσία με κυρώσεις και απειλές για νέες κυρώσεις, αυξάνοντας τις ένοπλες δυνάμεις των χωρών της κατά μήκος της περιμέτρου των ρωσικών συνόρων και με την προμήθεια όπλων κάθε είδους στην Ουκρανία", έγραψε η Ζαχάροβα στο κανάλι Telegram.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail