Ζαχάροβα: Δυτικοί «εκπαιδεύουν» Ουκρανούς μαχητές

Freepen.gr - Εκπαιδευτές από χώρες του ΝΑΤΟ εκπαιδεύουν Ουκρανούς μαχητές εδώ και πολύ καιρό και δεν υπάρχει κανένα μυστικό σε αυτό, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα στο κανάλι της στο Telegram. 

Σχολίασε τη δήλωση του πρώην διοικητή των πολωνικών στρατευμάτων, Waldemar Skrzypczak, ο οποίος κατηγόρησε τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον πως αποκάλυψε στρατιωτικά μυστικά, αφού είπε ότι Πολωνοί και Βρετανοί εκπαιδευτές εκπαιδεύουν ήδη Ουκρανούς στρατιώτες να χρησιμοποιούν όπλα από το ΝΑΤΟ. 

"Δεν υπάρχει τίποτα μυστικό για αυτό εδώ και πολύ καιρό. Πολωνοί, Βρετανοί, Αμερικανοί, Καναδοί και άλλοι εκπαιδευτές φυλάνε νεοναζί μαχητές εδώ και πολύ καιρό. Και δεν είναι καθόλου εκπαιδευτές. Αυτές είναι οι ειδικές υπηρεσίες των χωρών του ΝΑΤΟ. Και δεν είναι δεκάδες, αλλά εκατοντάδες και χιλιάδες. Να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους - εμπλέκονται στη διαχείριση των εχθροπραξιών στην Ουκρανία», έγραψε η Ζαχάροβα.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail