Οι Ρώσοι χτύπησαν με πυραύλους κρουζ κέντρο εκπαίδευσης μισθοφόρων στην Οδησσό

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις κατέστρεψαν περισσότερα από 400 drones και 2.000 τεθωρακισμένα οχήματα κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης, δήλωσε την Παρασκευή ο υποστράτηγος Igor Konashenkov, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

«Συνολικά, από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, 97 ελικόπτερα, 421 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, 228 αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα μεγάλου βεληνεκούς και μεσαίου βεληνεκούς, 2019 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 223 πολλαπλοί εκτοξευτές πυραύλων, 874 μονάδες πυροβολικού και όλμοι, καθώς και 1917 μονάδες ειδικών στρατιωτικών οχημάτων», είπε ο Konashenkov.

Επίσης στρατιώτες των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων με πυραύλους υψηλής ακρίβειας κατέστρεψαν τα όπλα και τον στρατιωτικό εξοπλισμό των εφεδρειών των ουκρανικών στρατευμάτων που έφτασαν στο Ντονμπάς.

Τέλος πύραυλοι υψηλής ακρίβειας Onyx από το παράκτιο πυραυλικό σύστημα Bastion κοντά στο χωριό Krasnoselka, βορειοανατολικά της Οδησσού, κατέστρεψαν το Κέντρο για τη συλλογή και την εκπαίδευση ξένων μισθοφόρων, με το ρωσικό υπουργείο να δίνει στη δημοσιότητα σχετικό βίντεο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail