«Μία Ρούλα την ημέρα το μαύρισμα το κάνει πέρα»

Για να αφήσει η κοινωνία και ο λαός την κυβέρνηση ήσυχη, πρέπει να του δίνουμε πού και πού έναν άλλο πιο «χρήσιμο» για να ασχολείται. Πρέπει να βρεθεί ένας χειρότερος από τον Πλεύρη, ένας πιο… Μητσοτάκης για να τον ρίξουμε βορά στις τηλεοπτικές αρένες, και να γυρίσει έστω καμιά βδομάδα-δέκα μέρες αλλού το πρόσωπο του ο τρελαμένος κοσμάκης.

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Του δώσαμε «άγριες μέλισσες» του δώσαμε «Σασμό», αλλά ο καλός Θεούλης μας έστειλε τη Ρούλα, πού να μας κόβει ποσοστά η δημοσκόπηση και θεαματικότητες να της δίνει. Όταν μία μητέρα σκοτώνει τα παιδιά της, είναι πολύ καλή αφορμή να ξεχαστούν και τα όπλα στην Ουκρανία, και η αύξηση στα προϊόντα, και το πανάκριβο ρεύμα και πετρέλαιο, και το φυσικό αέριο που μάλλον θα κόψουν οι Ρώσοι.

Αφήνουμε λοιπόν τη Ρωσία και πιάνουμε τη Ρούλα. Αφήνουμε τη ΝΔ και διαδηλώνουμε για την Πάτρα. Δηλαδή εδώ που τα λέμε, συγκρίνεις και βρίσκεις ότι η Ρούλα είναι χειρότερη από την κυβέρνηση, οπότε έχεις ένα ελαφρυντικό να την ξαναψηφίσεις. 

Βλέπεις τον Άδωνι και λες, εντάξει τι έκανε ο άνθρωπος; Όλο μπαρούφες λέει και σκούζει, δεν έκανε και κανένα έγκλημα , καλός είναι. Αυτό θέλουν και αυτοί, να δίνουμε στον κόσμο μία διέξοδο μίσους, φθόνου, απέχθειας και αποκρουστικότητας.

Ότι δηλαδή θα εισέπραττε η κυβέρνηση, το παίρνει η Ρούλα με το σπαθί της. Θα μπορούσε να είναι και σύνθημα προεκλογικό. «Μία Ρούλα την ημέρα το μαύρισμα κάνει πέρα».


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail