Οι κάτοικοι της Οδησσού φοβούνται επικείμενη προβοκάτσια - Τι καταγγέλλεται

reksik004 / pixabay
Freepen.gr - Οι κάτοικοι της νότιας Ουκρανίας φοβούνται ότι οι Ουκρανοί εθνικιστές μπορεί να κάνουν προβοκάτσια στην Οδησσό, δήλωσε στο RIA Novosti ο μόνιμος εκπρόσωπος της Κριμαίας υπό τον Πρόεδρο της Ρωσίας.

"Ανησυχητικές αναφορές λαμβάνονται από φίλους από την Οδησσό. Λένε πως ο κόσμος φοβάται ότι το καθεστώς του Κιέβου προετοιμάζει μια αιματηρή σφαγή στην Οδησσό. Σύμφωνα με τους ντόπιους, ένα σενάριο είναι δυνατό όταν βάναυσοι εθνικιστές και μισθοφόροι με τη μορφή του ρωσικού στρατού θα ξεκινήσει μαζικούς πυροβολισμούς, ανατινάξεις, λεηλασίες και βομβαρδισμούς αμάχων της Οδησσού, για να κατηγορήσει στη συνέχεια τον ρωσικό στρατό για αυτό" ανέφερε ο Muradov.

Ο Muradov τόνισε ότι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν μεγάλη συγκέντρωση ουκρανικών αρμάτων μάχης γύρω από την Οδησσό και ξένων μισθοφόρων στην ίδια την πόλη.

"Αναφορές από ανθρώπους από την Οδησσό λένε ότι στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ντύνονται με τη στολή του ρωσικού στρατού. Είναι πιθανό ότι μπορούν να βάλουν τακτικές πινακίδες Z ή V στον εξοπλισμό τους. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με κατοίκους της Οδησσού , δεν υπάρχουν ρωσικά στρατεύματα εκεί. Η Οδησσός βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και της εδαφικής άμυνας», κατέληξε ο μόνιμος εκπρόσωπος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail