Πλήγμα γοήτρου από τη Ρωσία με αγάπη: Φρεγάτα κατέρριψε στα 30 χλμ τουρκικό Bayraktar της Ουκρανίας

Freepen.gr - Φρεγάτα του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας κατέρριψε ένα ουκρανικό επιθετικό drone στην περιοχή της Κριμαίας, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας.

«Το πλήρωμα μιας φρεγάτας του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στα ανοιχτά της δυτικής ακτής της χερσονήσου της Κριμαίας κατέστρεψε ένα UAV τύπου Bayraktar εκτοξεύοντας δύο πυραύλους χρησιμοποιώντας το αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα Shtil του πλοίου», ανέφερε το υπουργείο.

Το υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο καταγραφή της εκτόξευσης αντιαεροπορικών κατευθυνόμενων βλημάτων από εκτοξευτή πλώρης.

Το ουκρανικό αεροσκάφος εντοπίστηκε 30 χιλιόμετρα από το πολεμικό πλοίο. Διεξήγαγε αναγνώριση των ενεργειών των πλοίων του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, καθώς και των παράκτιων και χερσαίων θέσεων στρατιωτικού εξοπλισμού των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, που βρίσκονται στην Κριμαία και τη νότια Ουκρανία. 

Η δημοσιοποίηση της κατάρριψης μαζί με το σχετικό οπτικό της εκτόξευσης του πυραύλου αποτελεί ταυτόχρονα και ένα βασικό επικοινωνιακό πλήγμα στο τουρκικό UAV από τη Μόσχα.

 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail