Σάλος με τη δήλωση Βαρβιτσιώτη στο The Hill: Οι κυρώσεις στοχεύουν στην ανατροπή Πούτιν!

Οι παγκόσμιες συντονισμένες κυρώσεις κατά της Ρωσίας για την εισβολή της στην Ουκρανία στοχεύουν στην αλλαγή καθεστώτος στη Μόσχα, δήλωσε o αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στο The Hill σε συνέντευξή του στην Ουάσιγκτον, DC.

«Οι κυρώσεις… αποσκοπούν στο να ρίξουν το καθεστώς Πούτιν από εσωτερική αναταραχή – και αυτή είναι η ιδέα που δημιουργούμε», είπε, «ένα κλίμα στη Ρωσία ότι αυτή η επιθετική πράξη θα είναι δαπανηρή για τους οικονομία της Ρωσίας και να δημιουργήσει την αναταραχή και την αντίθεση στον Πούτιν». 

Και το πρωτότυπο κείμενο [thehill.com]:

But Varvitsiotis emphasized that the sanctions are aimed at stoking the opposition in Russia.

“The sanctions ... are dedicated in order to bring down the Putin regime by internal unrest — and this is the idea that we create,” he said, “a climate into Russia that this act of aggression is going to be costly for the economy of Russia, and to build up the unrest and the opposition to Putin.”

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail