Τουρκία, Αίγυπτος, Τυνησία λένε ότι περιμένουν Ρώσους τουρίστες

kasjanf / pixabay
Freepen.gr - Οι Ρώσοι τουρίστες μπορούν εύκολα να πάνε στην Τουρκία, την Τυνησία και την Αίγυπτο, καθώς οι αρχές αυτών των χωρών ενδιαφέρονται για την άφιξή τους, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τουρισμού (Rostourism).

«Η επικεφαλής της Rostourism, Zarina Doguzova είχε συνομιλίες με τον υπουργό Τουρισμού της Τυνησίας Mohamed Moez Belhassine. Οι τουριστικές επαφές μεταξύ των δύο χωρών ήταν το βασικό θέμα στην ημερήσια διάταξη. Ο Mohamed Moez Belhassine υπογράμμισε ότι οι αρχές της Τυνησίας δεν σχεδιάζουν κανέναν περιορισμό στη Ρωσία και εξέφρασε ενδιαφέρον για αύξηση στις αφίξεις Ρώσων τουριστών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ομοίως η Τουρκία δήλωσε δια Τσαβούσογλου πως δεν σκοπεύει να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία γιατί θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχει ένα κανάλι διαλόγου ανοικτό ενώ η Αίγυπτος έχει καταφέρει να κινηθεί σιωπηλά κι αθόρυβα. Προφανώς ετοιμάζει τα καλοκαιρινά θέρετρα. 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail