Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών στην Αθηνών-Λαμίας

παλαιότερη φωτο
Κατόπιν εισήγησης των παραχωρησιούχων εταιρειών και συνεννόησης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, από την 11.00 ώρα της σήμερον 9/3/2022 έως ύφεσης των φαινομένων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής).

Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνται τα παρακάτω οχήματα:

  • Οχήματα οδικής βοήθειας
  • Φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι
  • Οχήματα εκτάκτου ανάγκης

Η ανωτέρω κυκλοφοριακή ρύθμιση δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail