Καντίροφ σε Πούτιν: Άσε τις διαπραγματεύσεις, άσε μας να τελειώσουμε τη δουλειά!

Freepen.gr - Ο αρχηγός της Τσετσενικής Δημοκρατίας Ραμζάν Καντίροφ, μιλώντας για την επιχείρηση στην Ουκρανία, κάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να επιτρέψει στον στρατό να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησαν.

«Εμείς, οι πολεμιστές, δε συμφωνούμε με αυτές τις διαπραγματεύσεις, με αυτές τις συμφωνίες, αλλά αυτή είναι η πολιτική βούληση, έχουμε τον πρόεδρο για αυτό, όπως λέει, έτσι πρέπει να είναι, είμαστε οι στρατιώτες που πολεμάμε, το κάνουμε. 

Δεν σκοπεύουμε να υποχωρήσουμε και καλούμε την ηγεσία του κράτους στο πρόσωπο του προέδρου, ώστε να μας αφήσουν να τελειώσουμε αυτό που ξεκίνησε. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε και να υπερασπιστούμε, καθαρίζουμε την Ουκρανία από αυτούς τους ανθρώπους του Μπαντέρα". είπε ο Καντίροφ σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο κανάλι του στο Telegram.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail