Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης λέει σε όλα ναι αλλά δέχεται από παντού απανωτές σφαλιάρες

Η φλύαρη και χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο συμπυκνώνεται σε μια ομολογία:

Ευάγγελος Αντώναρος

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΕ.

Είναι ομολογία ανεπάρκειας, αδυναμίας κι αποτυχίας από έναν πρωθυπουργό που μας έλεγε ότι ήταν Αρίστος και μπορούσε να διαχειριστεί κάθε κρίση.
Πλήρης αποτυχία. Σε όλα τα επίπεδα. Σε όλα τα πεδία.

Κι όχι μόνο αυτό: Έριξε τα βέλη του εναντίον των θαρραλέων πρωθυπουργών Ισπανίας και Πορτογαλίας (βλέπετε είναι σοσιαλιστές κι οι δυό!) που στο Συμβούλιο Κορυφής της περασμένης εβδομάδας έδωσαν μάχες κι απέσπασαν ειδικές ελευθερίες δράσης για τις χώρες τους. Ντροπή! 

Ο Μητσοτάκης αντίθετα βλέπει τον εαυτό του ως πρώτο μαθητή-σπασίκλα που σε όλα λέει ναι, σπεύδει να σηκώσει με προθυμία το χέρι του - και δέχεται από παντού απανωτές σφαλιάρες αδιαφορίας. Ούτε μια χειραψία δεν κατάφερε να εξασφαλίσει με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάιντεν ενώ ο τελευταίος χαριεντιζόταν με τον Ερντογάν. 

Δύσμοιρη Ελλάδα. Σου έτυχε να έχεις στην κορυφή της εκτελεστικής εξουσίας τον χειρότερο πρωθυπουργό των τελευταίων 100 χρόνων ενώ ο διεθνής περίγυρος συνταράσσεται κι οι Έλληνες εξαθλιώνονται.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail