Ζελένσκι: Τα ρωσικά στρατεύματα μπορούν να εισέλθουν στο Κίεβο μόνο αν μας νικήσουν όλους

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky δήλωσε ότι τα ρωσικά στρατεύματα μπορούν να εισέλθουν στο Κίεβο μόνο εάν νικήσουν όλους τους Ουκρανούς.

Το είπε σε συνέντευξή του σε ξένα μέσα ενημέρωσης, όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει πιθανότητα να εισέλθουν Ρώσοι εισβολείς στο Κίεβο, αναφέρει το Ukrinform.

«Εάν υπάρχουν εκατοντάδες, χιλιάδες άνθρωποι και χιλιάδες στρατιώτες, που τώρα κινητοποιούνται από τη Ρωσία, και αν έρθουν εκατοντάδες ή χιλιάδες τανκς, μπορεί να έρθουν στο Κίεβο. Το καταλαβαίνουμε. Αν χρησιμοποιήσουν το carpet bombing και αποφασίσουν απλώς να σβήσουν την ιστορική μνήμη ολόκληρης της περιοχής, την ιστορία της Ρωσίας του Κιέβου, την ιστορία της Ευρώπης... Μόνο νικώντας μας, μπορούν να μπουν στο Κίεβο. Επομένως, αν αυτός είναι ο στόχος, ας έρθουν», είπε ο Ουκρανός Πρόεδρος.

Σε αυτή την περίπτωση, ο εχθρός θα πρέπει να ζήσει σε αυτή τη γη μόνος και «ακριβώς χωρίς εμάς». «Σίγουρα δε θα βρουν φίλους ανάμεσά μας», τόνισε ο Ζελένσκι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail