Ζαχάροβα: Η σύγχρονη Ουκρανία ως δυτικό γεωπολιτικό κριάρι ενάντια στη Ρωσία

Freepen.gr - Η Δύση χρειάζεται την Ουκρανία ως "γεωπολιτικό κριάρι" εναντίον της Ρωσίας, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα. 

«Τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε από κοινού με την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά ότι η Ουκρανία - πλήρως ελεγχόμενη από την Ουάσιγκτον και κατεχόμενη από τη ρωσοφοβία - χρειάζεται από τη συλλογική Δύση μόνο ως γεωπολιτικό κριάρι κατά της Ρωσίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ρωσικού υπουργείου. 

Σύμφωνα με αυτήν, για αυτό, δίνονται στην ουκρανική πλευρά χρήματα, όπλα και πυρομαχικά, με τη βοήθεια των οποίων συνεχίζουν να σκοτώνονται άμαχοι. Η επίσημη εκπρόσωπος τόνισε επίσης ότι οι ελπίδες των αρχών του Κιέβου για ταχεία παραλαβή «κάρτας μέλους» στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξακολουθούν να μη δικαιώνονται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail