"Προφητεία Ζιρινόφσκι" για τις ΗΠΑ: Ήρθε η ώρα να φύγουν από τον Ολυμπο

Freepen.gr - Ο κυβερνήτης της επικράτειας Khabarovsk, Mikhail Degtyarev, ο οποίος πριν από λίγες μέρες άρχισε να δημοσιεύει αποσπάσματα από τα βιβλία του με τις «προφητείες» του ηγέτη του LDPR Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, δημοσίευσε μια άλλη «πρόβλεψη» - για τον «κακοσκεπτόμενο» Τζο Μπάιντεν, ο οποίος «λόγω της φυσικής του κατάστασης δεν πρέπει να είναι πρόεδρος», και το μέλλον των Η.Π.Α. 

"Κρίση για τον Μπάιντεν και πρόβλεψη για το μέλλον των Ηνωμένων Πολιτειών" είναι ο  τίτλος. Ο Ζιρινόφσκι περιέγραψε τον ίδιο τον Τζ. Μπάιντεν ως "τον πρόεδρο σύμφωνα με το σενάριο" σημειώνοντας πως λόγω ηλικίας είναι ελεγχόμενος κάνοντας ό,τι του ζητηθεί από την ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτόν.

Νωρίτερα, ο Ντεγτιάρεφ δημοσίευσε μια από τις πρώτες «προφητείες» του Ζιρινόφσκι - ότι δεν θα υπήρχε η Ουκρανία ως κράτος. Υπενθύμισε ότι το πρώτο βιβλίο «Ένας Προφήτης στην Πατρίδα του» από το 2015 (αναδημοσίευση το 2021) περιελάμβανε «ολοκληρωμένες δηλώσεις του προέδρου του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος από το 1989 έως το 2015». Το δεύτερο - "Προφήτης 2.0" - περιέχει "προφητείες που έχουν ήδη αρχίσει να πραγματοποιούνται για το 2015-2021".

Ο κυβερνήτης της περιοχής Khabarovsk είπε επίσης ότι ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος μιλάει κατηγορηματικά για το μέλλον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής: "Η Αμερική τελείωσε. Αυτό είναι φυσιολογικό. Κάποτε η Γαλλία ήταν στην πρώτη θέση, μετά η Γερμανία. Τώρα είναι η ώρα για να φύγει η Αμερική από τον Όλυμπο».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail