Ο Ρώσος απεσταλμένος στα ΗΕ χαιρετίζει την πρόταση για συνάντηση Ρωσίας-Ουκρανίας στην Τουρκία

Freepen.gr - Ο Γκενάντι Γκατίλοφ, Ρώσος πρεσβευτής στα Ηνωμένα Έθνη στη Γενεύη, χαιρέτισε την τουρκική πρόταση να οργανωθεί συνάντηση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ρωσίας και της Ουκρανίας στην Τουρκία την επόμενη εβδομάδα, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu την Παρασκευή.

Ο Γκατίλοφ, ο οποίος είναι επίσης πρώην υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, φέρεται να είπε στο Anadolu στη Γενεύη πως μια συνάντηση μεταξύ του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και του Ουκρανού ομολόγου του Ντμίτρο Κουλέμπα θα ήταν «κάτι καλό».

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).

«Οποιεσδήποτε συζητήσεις είναι καλές. Οποιεσδήποτε διπλωματικές κινήσεις είναι καλές. Εάν πραγματοποιηθεί, είναι εντάξει», είπε ο Γκατίλοφ.

Μια τέτοια συνάντηση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σε υπουργικό επίπεδο κατά τη διάρκεια του Φόρουμ Διπλωματίας της Αττάλειας (ADF), το οποίο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 11-13 Μαρτίου στο τουριστικό θέρετρο της Αττάλειας της Τουρκίας, ανέφερε το Anadolu.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail