Ρωσόφωνοι: Οι νεοναζί του Αζόφ πυροβόλησαν πολίτες που προσπαθούσαν να βγουν από τη Μαριούπολη

ΑΡ Photo / Mstyslav Chernov - Στρατιώτες του τάγματος Azov στην Ουκρανία
NM DPR: Μαχητές νεοναζί του Αζόφ πυροβόλησαν κατοίκους που προσπάθησαν να φύγουν από τη Μαριούπολη κατά μήκος του ανθρωπιστικού διαδρόμου

Freepen.gr - Οι μαχητές της μονάδας "Azov" έπληξαν μια ομάδα αμάχων που προσπαθούσαν να φύγουν από τη Μαριούπολη κατά μήκος του ανθρωπιστικού διαδρόμου του αυτοκινητόδρομου M23 προς την κατεύθυνση του Novoazovsk, ανέφερε η Λαϊκή Πολιτοφυλακή της DPR (Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ) στο κανάλι της Telegram.

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο πολίτες σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν», αναφέρεται στην ανακοίνωση, μεταδίδει το πρακτορείο RIA NOVOSTI.

Ταυτόχρονα, σημείωσε το τμήμα, το στρατιωτικό προσωπικό της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ και των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων εξασφάλισαν την ασφαλή έξοδο από την πόλη για περίπου 150 άτομα.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή)

Την προηγούμενη μέρα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι στο Χάρκοβο και στο Σούμι, καθώς και στις κατευθύνσεις Volnovakh και Mariupol, οι εθνικιστές εμπόδιζαν την εκκένωση του άμαχου πληθυσμού σε ασφαλή μέρη. Οι ριζοσπάστες απειλούν τους κατοίκους με σωματική βία, επέβαλαν απαγόρευση κυκλοφορίας και ναρκοθέτησαν τις εξόδους από τους οικισμούς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail