Ο Πούτιν έσωσε το ΝΑΤΟ


Όσο και αν κάποιοι αρνούνται ή δεν θέλουν να δουν την πραγματικότητα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν και η Ρωσία, με τον πόλεμο στην Ουκρανία, κατάφερε να ενώσει το ΝΑΤΟ και την Δύση.

Από: cosmostatus.blogspot.com

Πριν μερικούς μήνες, ο Εμμάνουελ Μακρόν είχε πει ότι το ΝΑΤΟ είναι εγκεφαλικά νεκρό, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ είχε πει ότι οι ΗΠΑ δεν θα συνεχίσουν να πληρώνουν για την άμυνα των Ευρωπαίων, ειδικά από τη στιγμή που οι περισσότερες χώρες δεν ξοδεύουν το 2% του ΑΕΠ τους για τις απαραίτητες συμβατικές αμυντικές τους υποχρεώσεις.

Οι Ευρωπαίοι, μη έχοντας μια Τουρκία να τους απειλεί, εδώ και δεκαετίες είχαν αφεθεί στην ευχάριστη διαβίωση της οικονομικής τους ευμάρειας. Τι να τα κάνουν τα μαχητικά, τι να τις κάνουν τις φρεγάτες, τι να τα κάνουν τα άρματα μάχης, τι να το κάνουν το ΝΑΤΟ;

Όμως, η Ρωσία ήρθε να σώσει μέσα σε ελάχιστες ημέρες το διαλυμένο ΝΑΤΟ. Οι περισσότερες χώρες επέστρεψαν στο μαντρί και στις διαταγές του βοσκού (ΗΠΑ).

Οι ελάχιστες χώρες που έχουν ελαφρώς διαφοροποιηθεί, αναμένεται σύντομα να ευθυγραμμιστούν με τις προσταγές του ποιμένα τους, που πάντα θέλει το καλό τους. Μόνο η διαχρονικά επιτήδεια ουδέτερη Τουρκία, η οποία κατά δήλωση Ερντογάν, στέκεται δίπλα και στην Ουκρανία και στη Ρωσία, αποτελεί την μοναδική παραφωνία. Άραγε για πόσο καιρό ακόμη; Κάποιοι λένε, μέχρι να πετύχει τα ανταλλάγματα που θέλει, καθώς οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι, αρνούνται να παραδεχτούν πως η Τουρκία δεν αποτελεί ούτε αξιόπιστο, ούτε εταίρο, ούτε σύμμαχο.

Φυσικά η Ελλάδα, έχει εφαρμόσει πλήρως και ίσως υπέρ του δέοντος, τις προσταγές του ποιμένα της, αδιαφορώντας για τις μακροχρόνιες επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν στις σχέσεις της με την Ρωσία. Εάν βέβαια ο Πούτιν δεν πατήσει το κουμπί, αυτό που τόσα χρόνια δεν έχει πατήσει ο Κιμ.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε ένα τρομερό λάθος, όταν μίλησε για κατάσταση επιφυλακής των πυρηνικών δυνάμεων της Ρωσίας. Ήταν το μοιραίο λάθος του, αυτό που έκανε ολόκληρο τον πλανήτη, ακόμη και τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του, να άρουν την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους στο πρόσωπό του.

Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ θα πρέπει να στήσουν άγαλμα στον Βλαντιμίρ Πούτιν, που κατάφερε να αναστήσει το εγκεφαλικά νεκρό ΝΑΤΟ και να επαναφέρουν την πρωτοκαθεδρία των Αμερικανών στην Ευρώπη, την οποία θα διαφεντεύουν για πολλές ακόμη δεκαετίες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail