Αυτοκτόνησε πολιτικά με ρώσικα χάπια η Νέα Δημοκρατία;

HASTYWORDS / pixabay
Αυτοκτόνησε πολιτικά η Νέα Δημοκρατία; Για εμένα ναι και ο συλλογισμός είναι μαθηματικός.

Στην Ελλάδα στα τρία κύματα επιστροφής των ομογενών από την Σοβιετική Ένωση (1922, 1965-1967, 1985-1993) έχουν επαναπατριστεί περίπου 800.000 άτομα με τα 500.000 από αυτά να είναι Πόντιοι. 

Του Ζαχαρία Μυτιληνιού

Λόγω της κοινής καταγωγής, θρησκείας και γλώσσας (μην ξεχνάμε τα ποντιακά είναι η πιο κοντινή γλώσσας στα αρχαία ελληνικά) ειδικά οι Πόντιοι εντάχθηκαν σχετικά εύκολα στην Ελληνική κοινωνία και αμέσως άρχισαν οι επιμειξίες γηγενών και ομογενών. Στην Βόρεια Ελλάδα και στη Δυτική Αττική που εντοπίζονται κυρίως οι Πόντιοι πάνω από το 60% των γάμων των τελευταίων 20 ετών είναι μικτοί. 

Αυτό σημαίνει ότι σε πάνω από 800.000 οικογενειών υπάρχουν Πόντιοι και οι απόγονοι τους μέχρι και τρίτης γενιάς, οι οποίοι έχουν αποδειχθεί ότι κρατάνε περισσότερο από ότι οι γηγενείς τα ήθη, έθιμα παραδόσεις (τη λεγόμενη οικογενειοκρατία) αλλά ταυτόχρονα και μια ιδιόμορφη σχέση με την Ρωσία.

800.000 οικογένειες σημαίνει ότι έχουμε έναν αριθμό ανθρώπων (ομογενών και γηγενών που προέκυψαν από μικρούς γάμους) που ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια ανθρώπους. 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).

Δύο εκατομμύρια που παραδοσιακά και κατά κύριο λόγο ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία, κυρίως λόγω των αξιών που υπερασπίζεται υποτίθεται η δεξιά (πατρίδα, οικογένεια, θρησκεία, ήθη, έθιμα, παραδόσεις κλπ). 

Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν το σύνολο των βουλευτών της Βόρειας Ελλάδας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είναι Πόντιοι ή σχετίζονται με Πόντιους. 

Και όλους αυτούς η κυβέρνηση τους πέταξε στον κάλαθο, μαζί και την ψήφο τους.
Βάλτε τώρα στην εξίσωση πόσες ψήφοι χάθηκαν από παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ από την διαχείριση της πανδημίας, την ακρίβεια και τώρα αυτό και θα βγάλετε μόνοι σας το συμπέρασμα για το που βρίσκεται σήμερα το κυβερνών κόμμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail