«Η Ουκρανία ήταν καταδικασμένη να γίνει αποικία των ΗΠΑ»

RescueWarrior / pixabay
Freepen.gr - Ο Ρώσος Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάι Πατρούσεφ πιστεύει ότι οι ΗΠΑ είχαν σχέδια για την τύχη της Ουκρανίας ως αποικίας τους. Επομένως, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι σημαντικό τώρα να επιστρέψει η χώρα στη λαϊκή διακυβέρνηση και την αληθινή λαϊκή κυριαρχία.

"Φυσικά", είπε ο Πατρούσεφ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν η Ουκρανία ήταν προορισμένη για μια τέτοια μοίρα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην εβδομαδιαία εφημερίδα Argumenti i Fakty.

«Για αυτόν τον λόγο, είναι τόσο ζωτικής σημασίας να επαναφέρουμε την αληθινή λαϊκή κυριαρχία της βάσης στην Ουκρανία, για να απελευθερώσουμε τους κατοίκους της χώρας από την καταπίεση των μεγαλομανών, φανατικών, βασανιστών και αληθινών ζώων με ανθρώπινη μορφή που μαίνονται σε όλη την Ουκρανία», τόνισε ο Πατρούσεφ.

Σύμφωνα με τον αρχηγό ασφαλείας της Ρωσίας, αυτήν την στιγμή «στην Ουκρανία, η Ρωσία εκκαθαρίζει τους στάβλους του Αυγείου που δημιούργησαν οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι φίλοι τους».
 


«Επί οκτώ χρόνια, η Ευρώπη έχει κάνει τα στραβά μάτια στον πόλεμο που διεξήγαγε το καθεστώς του Κιέβου εναντίον αμάχων στις περιοχές του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, αλλά αντέδρασε υπερβολικά όταν η Ρωσία αποφάσισε να τερματίσει τον πόλεμο. Η Ευρώπη αγνόησε τις δηλώσεις του Κιέβου που διαλαλούσαν μελλοντική χρήση βίας για κατάληψη της Κριμαίας και του Ντονμπάς, αλλά ξύπνησε όταν η κυβέρνησή μας αποφάσισε να εξαλείψει την εστία του νεοναζισμού σε σλαβικό έδαφος», κατέληξε ο Πατρούσεφ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail