Ο κρυπτόμενος Ζελένσκι ζητά κι άλλες κυρώσεις (που θα μας κοστίσουν πανάκριβα)

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky είναι πεπεισμένος ότι η Ρωσία συμπεριφέρεται με θρασύτητα επειδή οι κυρώσεις που της έχουν επιβληθεί είναι ανεπαρκείς και δεν υπάρχει όραμα για την αποφασιστικότητα του κόσμου να σταματήσει τον πόλεμο.

Το δήλωσε σε μια βιντεοκάμερα απευθυνόμενος προς το έθνος, αναφέρει το Ukrinform.

«Το θράσος του επιτιθέμενου είναι ένα σαφές μήνυμα προς τη Δύση ότι οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας δεν αρκούν, γιατί δεν κατάλαβαν, δεν ένιωσαν, δεν είδαν ότι ο κόσμος είναι πραγματικά αποφασισμένος, ότι ο κόσμος θέλει πραγματικά να σταματήσει αυτόν τον πόλεμο», είπε ο πρόεδρος.

Ο Ζελένσκι τόνισε επίσης ότι ο κόσμος δεν θα μπορέσει να κρυφτεί από την πραγματικότητα και τις νέες δολοφονίες στην Ουκρανία.

Ο ίδιος πάντως παραμένει κρυμμένος ζητώντας πότε από το λαό του και πότε από τη Δύση να πολεμήσουν για αυτόν. Τα έκανε θάλασσα αλλά δε λέει να παραιτηθεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail