Ο Άδωνις σας προτείνει ψυχολόγο για τη θέρμανση

Τα θέλουν και τα λένε; Πιστεύουν ότι μπορούν να εμπαίζουν τον πολίτη με τέτοιες δηλώσεις; Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει το βιολί του.

Από: sportime.gr / Γράφει ο Νίκος Μπουρλάκης

Η αλήθεια είναι ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης προτείνει διαρκώς λύσεις, δικές του βέβαια. Το αν έχουν λογική είναι άλλη κουβέντα.

Και κάπως έτσι ο Άδωνις βρήκε τη λύση για την ακρίβεια του ρεύματος ή για την πανάκριβη τιμή του πετρελαίου που οδηγούν τον κόσμο στο να κρυώνει. Ο υπουργός που θα μας αναπτύξει βρίσκεται κοντά σας και κοντά μας. Με μια ακόμα ρηξικέλευθη πρόταση προκειμένου να αποφύγετε το κρύο.

Πολύ απλά μας (και σας) είπε ότι δεν κρυώνετε κι απλώς το πρόβλημά σας είναι ψυχολογικό. Κάπως έτσι περνάμε στο επόμενο στάδιο.

Αφού πρώτα ο Κώστας Σκρέκας μας είπε να μην ανάβουμε πολύ τον θερμοσίφωνα, ο Στέλιος Πέτσας μας συμβούλεψε να παίρνουμε λιγότερα πράγματα από το super marker και ο Θόδωρος ο Σκυλακάκης μας πρότεινε να τρώμε φασόλια (επειδή η τιμή τους δεν αυξήθηκε) ήρθε ο Άδωνις να μας πει ότι προκειμένου να μην κρυώνουμε, θα πρέπει να λύσουμε τα ψυχολογικά μας.

Να πάμε και σε ψυχολόγο δηλαδή. Άλλωστε θα υπάρχει πάντα «έτοιμη» κάποια επιδότηση. Σε αυτή τη χώρα του παραλόγου, μπορεί να βγει έκτακτο επίδομα ψυχολόγου ώστε να μην κρυώνουμε.

Η τοποθέτηση που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι η ακόλουθη:

«Δεν κρυώνει ο κόσμος σήμερα. Η μείωση στην κατανάλωση οφείλεται και σε ψυχολογικούς λόγους. Όταν ο άλλος ακούει ότι γίνεται πόλεμος, μαζεύεται. Η επιδότηση στο πετρέλαιο θέρμανσης είναι τριπλάσια από ό,τι την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κόσμος έχει μια κυβέρνηση που είναι στο πλάι του συνεχώς»

Πάντως είναι αλήθεια ότι του αξίζουν συγχαρητήρια. Βρήκε ένα τρόπο να μπλέξει τον πόλεμο, τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ψυχολογία, τη θέρμανση, να τα βάλει σε ένα μίξερ και να βγάλει πόρισμα.

Και κάπως έτσι προχωρούν όλοι στη «γραμμή» που έδωσε ο πρωθυπουργός περί «καταπληκτικής ποιότητας ζωής» στην Ελλάδα!

Και ο Έλληνας με κουπόνια για τη σίτιση και τη βενζίνη, απολαμβάνει… Και κυρίως ακούει τον υπουργό που θα μας αναπτύξει (σαν απειλή ακούγεται αυτό όταν σε αυτή τη θέση βρίσκεται ο Άδωνις) να μιλάει για επενδύσεις που έρχονται και «όσο κι αν μας πιέζετε δε θα μειωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης».

Μετά απ’ αυτά κρυώνεις περισσότερο. Κι αυτό ναι, έχει να κάνει με ψυχολογικούς λόγους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail