Έξω φρενών ο Πούτιν με τους όρους του Ζελένσκι: «Πες τους ότι θα τους συντρίψω!»

Μάλλον δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα η λειτουργία του Ρομάν Αμπράμοβιτς ως διαμεσολαβητή μεταξύ Πούτιν και Ζελένσκι. Όπως αναφέρουν οι βρετανικοί Times ο Ρώσος μεγιστάνας, γνωστός από την πολυετή επιτυχημένη εμπλοκή του με την Τσέλσι, φέρεται να αναχώρησε την περασμένη Τετάρτη από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης με το ιδιωτικό του τζετ, με προορισμό το ρωσικό θέρετρο του Σότσι στον Εύξεινο Πόντο.

Εκεί παρέδωσε στον Βλάντιμιρ Πούτιν ιδιόχειρο σημείωμα του Βολοντιμίρ Ζελένσκι με τους όρους της Ουκρανίας για τον τερματισμό του πολέμου. Το αν η Ουκρανία και ο Ζελένσκι είναι σε θέση να θέτουν όρους δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο σύμφωνα με το βρετανικό μέσο έκαναν έξω φρενών τον Ρώσο πρόεδρο που φέρεται να απήντησε:

«Πες τους ότι θα τους συντρίψω».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail