Ακόμα και στην προσφυγιά τους καταδιώκουν γιατί μιλούν τη γλώσσα τους!

Ακόμα και στην προσφυγιά τους καταδιώκουν. Το έγκλημά τους; Μιλούν τη γλώσσα που έμαθαν από τη μάνα τους! Οι μισοί Ουκρανοί, στο στυλ της κας Φαριόν, θέλουν να απορωσοποιήσουν τους άλλους μισούς και να τους ουκρανοποιήσουν με το ζόρι. Τι, αν και αυτοί είναι πρόσφυγες, όπως και οι άλλοι; Ουκρανή βουλευτής "επιτίθεται" στους πρόσφυγες: Μην ντροπιάζετε την Ουκρανία! Μην μιλάτε την γλώσσα του Πούτιν. 

Γεράσιμος Γερολυμάτος

Η Ιρίνα Φαριόν πρώην βουλευτής του κόμματος Svoboda (ριζοσπαστική ακροδεξιά), επέκρινε τους Ουκρανούς πρόσφυγες επειδή μιλούν ρωσικά και πρόσθεσε πως αυτό μπορεί να είναι ένας λόγος για να επιτεθεί η Ρωσία στην Πολωνία.


Δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο Telegram, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: 

"Η Πολωνία είναι συγκλονισμένη από το γεγονός ότι οι Ουκρανοί πρόσφυγες έρχονται και μιλούν τη γλώσσα του Πούτιν. Ως εκ τούτου, η Πολωνία, βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, καθώς συνειδητοποιεί πως ο Πούτιν θα έρθει να την "απελευθερώσει" από το ρωσόφωνο πληθυσμό", είπε η Φαριόν. 

"Ακούστε, πρόσφυγες, σταματήστε να ντροπιάζετε την Ουκρανία μιλώντας τη γλώσσα του Πούτιν. Και μην απειλείτε την Πολωνία. Επειδή έχετε ήδη απειλήσει την Ουκρανία", προέτρεψε.

Κατά τα άλλα, όποιος αναδεικνύει αυτή την αποσιωπημένη από τα ΜΜΕ πλευρά των γεγονότων, είναι εμπαθής, ρωσόφιλος κλπ. Αλλά πότε η αλήθεια ήταν μόνο ευχάριστη ή από τη μία μόνο πλευρά;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail