Ζαχάροβα: Οι Ουκρανοί έχασαν την κύρια ευκαιρία τους για την ύπαρξη ενός κυρίαρχου κράτους!

Οι ουκρανικές αρχές έχασαν την κύρια ευκαιρία τους για την ύπαρξη ενός κυρίαρχου κράτους, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

«Καλούμε την κυβέρνηση Ζελένσκι να σκεφτεί τη μοίρα της χώρας, τους ανθρώπους, τις ζωές του πληθυσμού, να βγάλει συμπεράσματα, να λάβει τις κατάλληλες αποφάσεις. Έχουν ήδη χάσει την κύρια ευκαιρία για την ύπαρξη της Ουκρανίας εντός των συνόρων τους . - κυρίαρχη Ουκρανία, ανεξάρτητη Ουκρανία. Αυτή η ευκαιρία τους δόθηκε ξανά το 2014 και το 2015», είπε η Ζαχάροβα σε ενημέρωση την Πέμπτη.

«Χρησιμοποιήσαμε όλες τις πλατφόρμες διεθνείς, πολυμερείς, διμερείς διαύλους για να εξηγήσουμε ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή για το κράτος της Ουκρανίας από το να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για το Σχέδιο Δράσης του Μινσκ, διαφορετικά η χώρα θα καταρρεύσει - αυτό που βλέπουμε τώρα», πρόσθεσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail