Πως η κυβέρνηση μπορεί να μειώσει 43 λεπτά τη βενζίνη χωρίς να ανοίξει μύτη

Πέρυσι όταν η βενζίνη είχε 1,36€ τα 77λ ήταν φόροι (57%). Σήμερα η βενζίνη κοντεύει να αγγίξει τα 2,10€, δηλαδή  αντιστοιχούν σε φόρους το 1,10€ από αυτά. 

Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Αν η κυβέρνηση αφαιρούσε 43 λεπτά από το φόρο θα έβγαζε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ με πέρυσι και εμείς δε θα είχαμε κανένα παράπονο. Άνθρωποι του μόχθου είμαστε, όχι ηλίθιοι να μην καταλαβαίνουμε τα διεθνή προβλήματα. 

Για την ακρίβεια εμείς μάλιστα τα προβλέψαμε και όσοι είχαμε τη δυνατότητα κάναμε και τα κουμάντα μας γιατί ήμασταν σίγουροι πως οι άριστοι και οι μπουμπούκοι της κυβέρνησης υπό άλλες συνθήκες δε θα περνούσαν τις πόρτες των υπουργείων τους.

Όμως οι άριστοι από την μια και ο κοιμώμενος Τσίπρας από την άλλη αφήνουν διάφορους ανενόχλητους και εν μέρει την τεχνητή ακρίβεια (τεχνητή γιατί τώρα μας πουλάνε καύσιμα που αγόρασαν πριν 4-6 μήνες δλδ με 40% κάτω τιμή) καθώς και τα συμφέροντα των "Ελλήνων" (στην ταυτότητα, το χρήμα δεν έχει πατρίδα) ολιγαρχών διαλύουν την μεσοαστική τάξη (την χαμηλοαστική και την φτωχή τάξη τις διέλυσαν ήδη με την πανδημία τους και τα δήθεν μέτρα αντιμετώπισης της).

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή)
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail