"Ρουκέτα" Κατρούγκαλου: Στείλαμε ρουκέτες και ρουκετοβόλα RM-70 από τα νησιά μας στην Ουκρανία

Freepen.gr - Ο Άγγελος Συρίγος από τη Νέα Δημοκρατία, ο Γιώργος Κατρούγκαλος από το ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Βλάχος από το ΚΙΝΑΛ και η Λιάνα Κανέλλη αντιπαρατέθηκαν για την απόφαση της Ελλάδας να στείλει στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ. Ωστόσο η είδηση προκύπτει από την αναφορά του κ. Κατρούγκαλου ως προς την προέλευση των ρουκετών και ρουκετοβόλων.

Συγκεκριμένα:

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: Φαίνεται ότι μεταξύ του πολεμικού υλικού που στείλαμε, είναι ένας μεγάλος αριθμός ρουκετών από τα 115 ρουκετοβόλα RM-70 που είναι εγκατεστημένα στα νησιά και τα οποία μας ζητούν οι Τούρκοι να τα απομακρύνουμε. Αυτήν την στιγμή μόνοι μας στείλαμε λοιπόν ρουκέτες που φαίνεται να αδυνατίζουν την άμυνα των νησιών.

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Λέτε ότι για να στείλουμε αυτό το υλικό αποδυνάμωσαν με την άμυνα των νησιών μας;

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: Είναι ένα ερώτημα που απευθύνεται στο υπουργείο άμυνας. Δε χρειάζονταν αυτότο πολεμικό υλικό για την ενίσχυση το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων;

Δε θα έπρεπε να απαντήσει το Υπουργείο Άμυνας ρητά αν υπάρχουν αυτές οι ρουκέτες; Αυτή η είδηση αναμεταδίδεται συνεχώς σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο το διήμερο και δεν έχουμε απάντηση από το υπουργείο άμυνας όπως επίσης δεν έχουμε απάντηση από τον Πρωθυπουργό γιατί δεν προσκλήθηκε ο κύριος Δένδιας στη σχετική Σύσκεψη.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από το 5:40


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail