Είμαστε πολύ άτυχοι ως χώρα. Αν είχαμε τα Rafale, θα είχαμε γλυτώσει τη Μακεδονία

Σταθήκαμε πολύ άτυχοι ως χώρα. Αν είχαμε παραλάβει τα μαχητικά αεροσκάφη Rafale μερικά χρόνια νωρίτερα, δε θα είχαν καταφέρει οι Σκοπιανοί το 2018 να μας σύρουν σε διαπραγματεύσεις για την ονομασία της χώρας τους υπό καθεστώς ωμού στρατιωτικού εκβιασμού, απειλώντας μας με την τρομακτική πολεμική μηχανή που διέθεταν σε ξηρά, αέρα και θάλασσα. 

Αν είχαμε τότε 24 Rafale ετοιμοπόλεμα, δε θα είχαμε εξευτελιστεί διεθνώς υπογράφοντας τη ντροπιαστική συμφωνία των Πρεσπών, αποδεχόμενοι την εξωφρενική και γελοία παραχάραξη της Ιστορίας. 

Ας όψεται όμως που μας πέτυχαν οι Σκοπιανοί με αδύναμη πολεμική αεροπορία ενώ αυτοί ήταν οπλισμένοι σαν αστακοί με υπερσύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη πέμπτης γενιάς, και αναγκαστήκαμε να υποκύψουμε υπό το κράτος του φόβου. 

Τουλάχιστον ας μας γίνει μάθημα εκείνη η δεινή εθνική ήττα που υποστήκαμε χωρίς να πέσει ούτε τουφεκιά, για να μην πάθουμε ξανά τα ίδια από τους Τούρκους στο μέλλον.

Από: capital.gr - Stirlitz

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail