Αντιστράτηγος ε.α. Τζούμης: Να σκεφτούμε σοβαρά την κατάρριψη των Drone πάνω από Ελληνικό έδαφος

Πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά την κατάρριψη των Drone πάνω από Ελληνικό έδαφος δηλώνει ο Στρατηγός ε.α Λάμπρος Τζούμης μιλώντας στα Parapolitika FM (Εκπομπή Ο Εξαρχείων)

Ο Στρατηγός τονίζει ότι η Τουρκία έχει αναπτύξει μια σημαντική βιομηχανία drone η οποία κατασκευάζει τόσο κατασκοπευτικά όσο και επιθετικά drones.

Εμείς δεν μπορούμε να επιτρέπουμε να σαρώνεται καθημερινά το Αιγαίο από τα Τουρκικά drone, και στην τελική, "Τι θα σου πουν αν καταρρίψεις ένα drone και πέσει πάνω σε ένα Ελληνικό νησί;" ποιος θα σου ζητήσει τον λόγω επειδή το κατέρριψες.

Ο στρατηγός επίσης τονίζει ότι η χώρα μας χρειάζεται αντι-Drone συστήματα με ηλεκτρονικά αντίμετρα γιατί δεν μπορεί να σηκώνονται πολεμικά αεροσκάφη για να αναχαιτίζουν drones.

Κλείνοντας ο κ. Τζούμης τονίζει ότι θα είναι λάθος αν κάτσουμε σε ένα τραπέζι με την Τουρκία και συζητήσουμε μόνο Τουρκικές διεκδικήσεις γιατί αυτό θα οδηγήσει σε σαφή ήττα της χώρας μας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail