Εντυπωσιακές εικόνες του παγοθραυστικού "Buran" στον Κόλπο της Φινλανδίας

Freepen.gr - Το πλήρωμα του πετρελαιοηλεκτρικού παγοθραυστικού "Buran" της ναυτικής βάσης Λένινγκραντ του Στόλου της Βαλτικής της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας πραγματοποίησε έναν πλου στα παγωμένα νερά του Κόλπου της Φινλανδίας για να διατηρήσει τη συνεχή ετοιμότητα των πολεμικών πλοίων και τη ναυσιπλοΐα των πολιτικών σκαφών.

Το μέσο πάχος του πάγου, παρά τον ζεστό καιρό στα σημεία βάσης, φτάνει τα 40 εκατοστά. Από αυτή την άποψη, έγιναν εργασίες για να σπάσει ο πάγος. Το παγοθραυστικό παρέχει επίσης συνοδεία πάγου στη Βαλτική Θάλασσα για πολεμικά πλοία και, δωρεάν, για πολιτικά πλοία.

Τα πληρώματα του παγοθραυστικού Buran και του οδικού ρυμουλκού RB-393, που αποτελούν μέρος του βοηθητικού στόλου της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας, πραγματοποίησαν επίσης άσκηση για τη διάσωση του ρυμουλκού από την αιχμαλωσία πάγου και την επιστροφή στην έδρα της.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail