Με ένα "Ζε σουί Ουκρανί" και κάτι χρωματιστά φώτα καθάρισε η...μπατρίδα μας η Ευρώπη

Αφού λοιπόν έβαλαν μπροστά τους Ουκρανούς, για να κάνουν τη βρωμοδουλίτσα τους, μόλις τα πράγματα έσφιξαν την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια και τους άφησαν μόνους τους να κοπανιούνται με τους Ρώσους. Σε σημείο που ο Ζελένσκι τους ξεβράκωσε και είπε "δεν έστειλαν στρατό, είμαστε μόνοι μας". Έλα δεν το πιστεύω ότι οι σύμμαχοι έκαναν τέτοιο πράγμα. 

Συγχρόνως βέβαια η μπατρίδα μας η Ευρώπη άρχισε αυτά τα γλυκανάλατα "Ζε σουί Ουκρανί" και η Ούρσουλα τουίταρε ότι το κτίριο της Κομισιόν φωταγωγείται με τα χρώματα της Ουκρανίας. Πληροφορίες ότι ο Πούτιν έβαλε την γάτα του να κλαίει μόλις το έμαθε ελέγχονται ως ακριβείς. 

Οι κυρώσεις "ναι, μεν, αλλά" βοήθησαν πάρα πολύ είναι η αλήθεια στην αναχαίτιση της Ρωσίας που σήμερα είναι στο Κίεβο και ο Ζελένσκι παρακαλά γονυπετής για συνομιλίες με την Ρωσία. Μεγάλη πετυχεσιά και αυτή την φορά η πολιτική της μπατρίδας μας. Δεν λέω. 

Σε άλλα νέα όσοι νομίζουν ότι η μπατρίδα μας θα κάνει κάτι διαφορετικό σε περίπτωση που την φάμε από τους Τούρκους ας αλλάξουν πλευρό μπας και δουν κανένα καλύτερο όνειρο. Ούτε κυρώσεις δεν θα έχουν. 

Και μερικοί αντί να κοιτάτε τι κάνει ο Πούτιν κοιτάτε λίγο τους σαχλούς της ΕΕ μπας και ξυπνήσετε.

Ελένη Παπαδοπούλου 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail