Το Κίεβο είναι για το γόητρο, το ζουμί βρίσκεται στις ακτές της Αζοφικής και Μαύρης θάλασσας

Σε ένα ενδιαφέρον εκτενές σχόλιο σχετικά με την στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία προέβη ο αντιστράτηγος ε.α., Λάμπρος Τζούμης, ο οποίος σημειώνει:

Η αντιπαράθεση που μεταδίδουν τα ΜΜΕ ότι πραγματοποιείται στο Κίεβο, έχει περισσότερο ανθρωπιστικό παρά επιχειρησιακό ενδιαφέρον. Η ανύψωση ενδεχομένως της ρωσικής σημαίας στο Προεδρικό Μέγαρο από την ώρα που ρωσικά άρματα έχουν φτάσει στα περίχωρα της ουκρανικής πρωτεύουσας, αφορά μόνο θέμα γοήτρου και τη σύλληψη του Ζελένσκι, ενέργεια που μπορεί να πραγματοποιηθεί με ειδικές δυνάμεις.

Οι επιχειρήσεις στο Νότο στην περιοχή της Αζοφικής και Μαύρης θάλασσας παρουσιάζουν ενδιαφέρον καθόσον τυχόν κατάληψη της εδαφικής ζώνης από την Μαριούπολη μέχρι την Κριμαία και στη συνέχεια μέχρι την Υπερδνειστερία στα σύνορα με τη Μολδαβία, που έχει κηρύξει την αυτονομία της από το 1990, θα καταστήσει την Αζοφική ρωσική λίμνη και θα αποκόψει κάθε έξοδο της Ουκρανίας στη θάλασσα. Επίσης θα επιλύσει το θέμα ανεφοδιασμού της Υπερδνειστερίας με οδική πρόσβαση που τώρα πραγματοποιείται από τον αέρα.

Τα Άρματα και το Μηχανοκίνητο Πεζικό της Ουκρανίας έχουν εμπλακεί στην περιοχή του Χάρκοβου των ανατολικών συνόρων που αναμενόταν η ρωσική εισβολή και δεν είναι δυνατόν να υπάρξει οποιαδήποτε ενίσχυση ή ανατροπή στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Κίεβο. Να θυμηθούμε την γερμανική εισβολή το 1941, όταν παρά την ηρωική αντίσταση των μαχητών στα οχυρά της γραμμής Μεταξά οι Γερμανοί με υπερκέραση ανάγκασαν την Ελλάδα σε συνθηκολόγηση.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail