Ο ουκρανικός στρατός έχει αποφασιστική πρόθεση να προχωρήσει προς τα...πίσω!

Ο δημοκρατικός κόσμος αντεπιτίθεται στην ολοκληρωτική Ρωσία. Η Μόσχα άνανδρα κινήθηκε για να προστατεύσει εκατομμύρια πολίτες του Ντονμπάς που πέρασαν τα τελευταία χρόνια κάτω από καθημερινά χτυπήματα από δημοκρατικούς μαχητές του λαμπερού καθεστώτος του Κιέβου.

southfront.org - Παρουσίαση Freepen.gr

Έτσι επιτέλους, οι Ευρωπαίοι γραφειοκράτες και οι εγκληματίες πολέμου του ΝΑΤΟ με επικεφαλής τον νυσταγμένο Τζο είναι έτοιμοι να δράσουν. Έχουν ήδη ανακοινώσει «ισχυρές κυρώσεις» που όπως λέει ο Josep Borell θα θέσουν τέλος στην ικανότητα των Ρώσων ολιγαρχών να ψωνίζουν στο Μιλάνο, να κάνουν πάρτι στο Saint Tropez και να αγοράζουν διαμάντια στην Αμβέρσα. Προφανώς, πιστεύουν πως χτύπησαν το ρωσικό έθνος στην καρδιά.

Εν τω μεταξύ, οι αξιωματούχοι του Κιέβου κλαίνε και οργίζονται για την αναγνώριση των DPR και LPR από τη Ρωσία και την επίσημη ανακοίνωση της ρωσικής ηγεσίας ότι η Ουκρανία πρέπει να σταματήσει όλες τις επιθέσεις στους κατοίκους του Donbass και να υπακούσει στην ειρήνη. Επί 8 χρόνια, κορυφαίοι Ουκρανοί αξιωματούχοι ισχυρίζονταν πως το καθεστώς τους βρισκόταν σε πόλεμο με τη Ρωσία προστατεύοντας την Ευρώπη από «ορδές από την Ανατολή». Τώρα, όταν φαίνεται ότι οι Ρώσοι έρχονται πραγματικά στον πόλεμο, οι μαριονέτες του ΝΑΤΟ τρομοκρατούνται. Όπως λέει και το παλιό ρητό «πρόσεχε τι εύχεσαι, μπορεί απλώς να το πάρεις».

Σχολιάζοντας την τρέχουσα κατάσταση, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε πως εάν το καθεστώς του Κιέβου είναι στην πραγματικότητα τόσο δεσμευμένο στη «διπλωματία» όπως άρχισε πρόσφατα να ισχυρίζεται, πρέπει: να εγκαταλείψει τα σχέδια επίθεσης στις DPR & LPR και να ξεκινήσει απευθείας συνομιλίες με τους ηγέτες τους, να αναγνωρίσει την Κριμαία ως μέρος της Ρωσίας, να εγκαταλείψει τα σχέδια για ένταξη στο ΝΑΤΟ και τέλος ζήτησε την αποστρατιωτικοποίηση της ίδιας της χώρας. Επιπλέον, ο Πούτιν υπενθύμισε πως το Κίεβο δήλωνε τακτικά σχέδια για την απόκτηση πυρηνικών όπλων και αυτό δεν είναι αποδεκτό. Πράγματι, η ιδέα του Ζελένσκι και άλλων εθνικιστών Ουκρανών κλόουν ότι εάν το Κίεβο κατασκευάσει μια βρώμικη βόμβα ή κινηθεί για να αποκτήσει κάποια πιο ανεπτυγμένη μορφή πυρηνικού όπλου, θα γίνει αμέσως ένα ευημερούν κράτος είναι στην καλύτερη περίπτωση ένα σημάδι της παραφροσύνης τους.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).

Ενώ οι Ουκρανοί πολιτικοί κλόουν διασκεδάζουν τη διεθνή κοινότητα, οι δυνάμεις του Κιέβου εκμεταλλεύονται την στιγμή για να επιφέρουν όσες ζημιές μπορούν στις DPR και LPR, ενώ οι Ρώσοι δεν έχουν αναπτύξει πραγματικά στρατεύματα εκεί. Σύμφωνα με αναφορές, ο ουκρανικός στρατός εκτόξευσε πάνω από 5.000 οβίδες διαφόρων τύπων σε στόχους στο Ντονμπάς. Χρησιμοποιεί βαρέα όπλα, όλμους μεγαλύτερου διαμετρήματος και πυροβολικό. Πάνω από 120 περιπτώσεις παραβιάσεων του καθεστώτος κατάπαυσης του πυρός έχουν αναφερθεί από το DPR και το LPR τις τελευταίες 24 ώρες. Επιπλέον, οι ομάδες δολιοφθοράς του Κιέβου συνεχίζουν τις προσπάθειες να οργανώσουν τρομοκρατικές επιθέσεις εντός των δημοκρατιών. 

Το καθεστώς του Κιέβου χρησιμοποιεί κάθε ώρα απουσίας του ρωσικού στρατού για να τρομοκρατήσει τους πολίτες. Ωστόσο, αυτές οι «ευτυχισμένες ώρες» πρόκειται να τελειώσουν. Η κίνηση των ρωσικών στρατευμάτων και εξοπλισμού στις περιοχές κοντά στα σύνορα υποδηλώνει ότι η δήλωση ετοιμότητας του Κρεμλίνου να βοηθήσει τους ανθρώπους των δύο δημοκρατιών του Ντονμπάς δεν είναι αστείο. Υπό αυτό το πρίσμα, τα λόγια του Πούτιν ότι η Ρωσία «θα βρει, θα προσφύγει στο δικαστήριο και θα τιμωρήσει» τους υπεύθυνους για εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία θα πρέπει να θεωρηθούν ως πράξη ανθρωπιάς. Όσες μαριονέτες του καθεστώτος του Κιέβου θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή θα εξαλειφθούν.

Οι πανίσχυροι Ουκρανοί στρατιώτες έχουν ακόμη την ευκαιρία να σωθούν αφήνοντας τα όπλα, κάνοντας ένα blitzkrieg πίσω στα σπίτια τους και μετά προχωρώντας προς την απόκτηση τόσο επιθυμητών θέσεων εργασίας χαμηλά αμειβόμενων σε γειτονικές χώρες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail