Κέντα για τους Κούρδους αγωνιστές που έβγαλαν νοκ άουτ πέντε Τούρκους στρατιώτες

Freepen.gr - Σε γραπτή δήλωση, το Κέντρο Τύπου των HPG ανέφερε ότι τα τουρκικά στρατεύματα στοχοποιήθηκαν στην περιοχή Μετίνα στο πλαίσιο της «Επαναστατικής Εκστρατείας Cenga Xaburê».

«Στις 10 Φεβρουαρίου, στις 15:20, τα τουρκικά στρατεύματα στην περιοχή Girê Militan στην περιοχή Metîna χτυπήθηκαν με ακρίβεια από τις δυνάμεις μας με βαρέα όπλα. Μετά την επίθεση, καταστράφηκε 1 σκηνή στην οποία βρίσκονταν Τούρκοι στρατιώτες και σκοτώθηκαν οι 5 στρατιώτες που βρίσκονταν μέσα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Αυτή η ενέργεια πραγματοποιήθηκε για να καταδικάσει τη διεθνή συνωμοσία της 15ης Φεβρουαρίου και σε αντίποινα για τους ηρωικούς μάρτυρες μας που συνέβαλαν στη Νίκη του Garê», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η ίδια δήλωση περιείχε τις ακόλουθες πληροφορίες: 

«- Στις 5 Φεβρουαρίου, μεταξύ 10:00 και 12:00, η περιοχή Girê Cûdî στην περιοχή Gundê Fileha του Zap βομβαρδίστηκε δύο φορές από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη. 

– Στις 7 Φεβρουαρίου, μεταξύ 13:30 και 14:00, η περιοχή Girê Hekkarî στην περιοχή Metîna βομβαρδίστηκε δύο φορές από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη. 

– Στις 9 Φεβρουαρίου, στις 16:30, η περιοχή Kunishka της περιοχής Zap βομβαρδίστηκε δύο φορές από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail